DiZiFiLM ÖZET, FRAGMAN ve BÖLÜM ViDEOSU

iZLEYiCi ORANLARI (Reyting)

Televizyonların günlük izleyici oranlarını buradan öğrenebilirsiniz.

YAYINDAKi YERLi DiZiLER

diziizle.net dizifilm.com Dizilerin son bölümleri dahil bütün bölümlerin videoları, bölüm özetleri ve fragmanları bir sayfada.

ADINI FERiHA KOYDUM AKASYA DURAĞI AL YAZMALIM ALEMiN KRALI ARAF ZAMANI YENi Dizi ARKA SIRADAKiLER YENi BÖLÜMLER
ARKA SOKAKLAR AVRUPA AVRUPA BABAM iÇiN BAŞROLDE AŞK BEHZAT Ç. BiR ANKARA POLiSiYESi BENi AFFET
BiR ÇOCUK SEVDiM BiR KADIN BiR ERKEK BiR KADIN TANIDIM ÇOCUKLAR DUYMASIN DENiZ YILDIZI DEDEKTiF MEMOLi
DiNLE SEVGiLi ELDE VAR HAYAT: SINAV FARKLI BOYUT FARKLI DESENLER FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? FiRAR
HAYAT DEVAM EDiYOR iFFET iSTANBUL HATIRASI YENi Dizi KALBiM 4 MEVSiM KANIT KEÅžANLI ALi DESTANI
KOYU KIRMIZI YENi Dizi KURTLAR VADiSi KUZEY GÜNEY KÜÇÜK HANIMEFENDi LALE DEVRi LEYLA iLE MECNUN
MAVi KELEBEKLER MOR MENEKŞELER M.U.C.K. MUHTEŞEM YÜZYIL SON YENi Dizi ÖYLE BiR GEÇER ZAMAN Ki
PiS YEDiLi SAKARYA - FIRAT SEN DE GiTME SEN HARiKASIN YENiDEN SEKSENLER YENi Dizi SiHiRLi ANNEM
ŞEFKAT TEPE TÖVBELER TÖVBESi UMUTSUZ EV KADINLARI UNUTMA BENi VE iNSAN ALDANDI YAHŞi CAZiBE
YALAN DÜNYA YENi Dizi YER GÖK AŞK YILDIZ MASALI

DiZi PROJELERi

YAKINDA BAÅžLAYACAK YENi DiZiLER

Yeni başlamış ya da çok yakında başlayacak olan dizileri buradan takip edebilirsiniz... 2011 Yaz Dizileri Burada...

AĞIR ROMAN AYNALI ÇINAR AYRILIK OLMASA BUDALA BULUTLARIN ÖTESiNDE CEVDET BEY ve OĞULLARI
EVE DÜŞEN YILDIRIM GINA GÖÇ ZAMANI HABABAM UZAY iKi YAKA BiR iSMAiL KAYIP BALIK NiLÜFER
KOD ADI AŞK DEFTERi KURT KANUNU ÖLÜM iLE YAŞAM ARASINDAYIZ SUSKUNLAR UÇURUM YAMAK AHMET
YERiNE SEVEMEM

SiNEMA FiLMLERi

TüRK SiNEMA FiLiMLeRi

Yeşilçam'ın önlemenez yükselişine zemin hazırlayan klasik Türk Filim'leri ile genç kuşakların yeni teknolojilerle çekmiş olduğu günümüz vizyon filimlerini burada bulabilirsiniz.

A - B - C - Ç - D E - F - G - Ğ - H İ - I - J - K - L M - N - O - Ö - P - Q R - S - Ş - T - U - Ü V - W - X - Y - Z
YABANCI SiNEMA FiLiMLERi (Türkçe Seslendirmeli)

Başta HOLLYWOOD filmleri olmak üzere ses getirmiş uluslararası vizyon filimlerini burada bulabilirsiniz.

A - B - C - Ç - D E - F - G - Ğ - H İ - I - J - K - L M - N - O - Ö - P - Q R - S - Ş - T - U - Ü V - W - X - Y - Z

MÜZiK EĞLENCE VE ŞOV PROGRAMLARI

BEYAZ SHOW

Beyazıt Öztürk ve konukları her hafta izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dolu dolu içerik, komedi ve sohbet, hepsi bir arada.

DiÄžER PROGRAMLAR

Eski Yayınlar: GECEKONDU - KUZEYiN OĞLU

DiÄžER PROGRAMLAR

BELGESELLER

Yerli ve yabancı ses getiren belgesel filmleri buradan izleyebilirsiniz.

ÇiZGi FiLM - ANiMASYON

Bay Meraklı (La Linea) SOUTH PARK (Türkçe Altyazılı) SüngerBob Kareşort (Spongebob Squarepants)
KÜÇÜK ŞEYLER

TiYATRO, OYUNLAR ve HiKÂYELER

5'er BEŞER BiR YUDUM HiKÂYE ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR HANELER KOMEDi DÜKKANI

ESKi DiZi FiLMLERi iZLEME ve YORUMLAMA FORUMLARI

UNUTULMAYAN YERLi DiZiLER

Bir zamanlar nefeslerinizi keserek izlediğiniz, sonraki bölümlerini iple çektiğiniz, gönüllere taht kuran unutulmaz TÜRK MALI diziler.

IV. OSMAN ADANALI ANA YÜREĞi ANNELER ile KIZLARI ANNEM ASi
ASMALI KONAK AÅžK BiR HAYAL AÅžK OYUNU AÅžK ve CEZA AÅžK-I MEMNU AVRUPA YAKASI
AY TUTULMASI AYRILIK BABA OCAÄžI BENiM ANNEM BiR MELEK BEÅžiNCi BOYUT BEYAZ GELiNCiK
BiNBiR GECE BiR GÜNAH GiBi BiR iSTANBUL MASALI BiR ÖMÜR YETMEZ BiTMEYEN ŞARKI BiZiM EViN HALLERi
BiZiM YENGE CANAN CANIM AiLEM CANIM BABAM CENNETiN SIRLARI DADI
DELi YÜREK DERiN SULAR DOĞRULUK EKSENi DOKTORLAR DOLUDiZGiN YILLAR DUDAKTAN KALBE
DÜRÜYE'NiN GÜĞÜMLERi ELVEDA RUMELi EMRET KOMUTANIM EŞREF SAATi EZEL GENiŞ AiLE
GÖNÜLÇELEN GÜLBEYAZ GÜMÜŞ - Nour - نور GÜZ GÜLLERi HAKKINI HELAL ET HALiL iBRAHiM SOFRASI
HANIMELi SOKAĞI HANIMIN ÇiFTLiĞi HATIRLA SEVGiLi HAYAT BiLGiSi HAYATA BEŞ KALA HAZiRAN GECESi
HiCRAN YARASI iKi AiLE iKiNCi BAHAR iSTANBUL'UN ALTINLARI KADER ÇiZGiSi KALBiM SENi SEÇTi
KAPALIÇARŞI KARADAĞLAR KAVAK YELLERi KENDi OKULUMUZA DOĞRU KIZIM NEREDE? KOLLAMA
KURŞUN BiLAL KÜÇÜK KADINLAR KÜÇÜK SIRLAR MAZi KALBiMDE YARADIR MELEKLER KORUSUN MENEKŞE iLE HALiL
MiHRALi NURi ÖMRE BEDEL PAPATYAM PARMAKLIKLAR ARDINDA RAMAZAN GÜZELDiR
REiS RiTMiNi ARAYAN KALPLER SAMANYOLU SENDEN BAÅžKA SENi BANA YAZMIÅžLAR SENSiZ OLMAZ
SERSERi SILA SIRLAR DÜNYASI SON BAHAR ŞAHiN ve ÇETESi ŞEN YUVA
TEK BAŞIMIZA TEK TÜRKiYE UNUTULMAZ ÜSKÜDAR'A GiDERKEN VAZGEÇ GÖNLÜM YALANCI BAHAR
YALANCI ROMANTiK YALANCI YARiM YAPRAK DÖKÜMÜ YEDi NUMARA YENiDEN BAŞLA YERDEN YÜKSEK
YEŞEREN DÜŞLER YILAN HiKÂYESi YILLAR SONRA ZEHiRLi SARMAŞIK

YABANCI DiZiLER

UNUTULMAYAN YABANCI DiZiLER

Yayınlandığında büyük bir heyecanla takip ettiğiniz unutulmayan yabancı dizileri tekrar izlemek isteyenler için burada yayınlıyoruz.

AÅžKIN PEÅžiNDE GOSSIP GIRL GURUR HAYALLERiN PEÅžiNDE Hz. YUSUF iZ PEÅžiNDE
IŞIK SÜVARiLERi KALBiMiN SAHiBi KARA ŞiMŞEK LOST PRISON BREAK STARGATE Atlantis
STARGATE SG-1 (1997-2007)
UZAK DOÄžU DiZiLERi (Asian Drama)

Özellikle Güney Kore ve Japon dizileri. Çok sevilen ve bir çok başka ülkede de gösterilen ve adlarından çok söz ettiren unutulmaz dizileri buradan izleyebilirsiniz.

DÜŞLERiMiN PRENSi EFSANE PRENS SARAYDAKi MÜCEVHER SARAYIN RÜZGARI

BiYOGRAFiLER ve CASTING

CASTING ve oyunculuğa ilk adım hizmetleri.

Oyuncumu olmak istiyorsunuz? Yoksa küçükte olsa bir rolünüzmü olsun istiyorsunuz. İşte size tüyolar.

YABANCI OYUNCULAR

Televizyon ve sinema dünyasında bir şekilde yer alan yabancı aktör ve aktristler.

YERLi OYUNCULAR

Televizyon ve sinema dünyasında bir şekilde yer alan aktör ve aktristler.

DiZi FiLM iZLEME, YORUMLAMA ve TANITIM FORUMLARI

PAYLAÅžILAN KONULAR ve SOHBET

Herhangi bir başlık altına girmeyen her türlü mesajı burada paylaşabilirsiniz.

ANKETLER DUYURULAR - iSTEKLERiNiZ - ŞiKAYETLERiNiZ GAZi Mustafa Kemal ATATÜRK NiHAT HATiPOĞLU iLE SAHUR ÖZEL ve iFTARA DOĞRU
  • Yeni ileti yok
  • Yönlendirmeler

Dizi izle - Bilgi Merkezi

Son İletiler Son İletiler

Takvim Takvim

Yaklaşan Etkinlikler: LALE DEVRi 58. Bölüm, YAHŞi CAZiBE 73. Bölüm, ELDE VAR HAYAT 54. Bölüm, KEŞANLI ALi DESTANI 7. Bölüm, iFFET 17. Bölüm, BiR KADIN BiR ERKEK 9. Bölüm, ARAF ZAMANI 3. Bölüm, AVRUPA AVRUPA 17. Bölüm, UMUTSUZ EV KADINLARI 17. Bölüm, BEHZAT Ç. 49. Bölüm, AL YAZMALIM 19. Bölüm, KOYU KIRMIZI 4. Bölüm, YER GÖK AŞK 65. Bölüm, LEYLA iLE MECNUN 43. Bölüm, ARKA SOKAKLAR 231. Bölüm, BiR KADIN TANIDIM 10. Bölüm, SON 4. Bölüm, ÖYLE BiR GEÇER ZAMAN Ki 59. Bölüm, AKASYA DURAĞI 151. Bölüm, FiRAR 20. Bölüm, MUHTEŞEM YÜZYIL 45. Bölüm, KALBiM 4 MEVSiM 5. Bölüm, HAYAT DEVAM EDiYOR 12. Bölüm, KURT KANUNU 1. Bölüm

Forum İstatistikleri Forum İstatistikleri

29.010 İleti 11.558 Konu Gönderen: 16.399 Üye. Son Üye: tarzan
Son İleti: "Beyaz Show | 27.01.2012 ..." ( Bugün, 07:58:11 )
En son gönderilen iletileri göster
[Daha fazla istatistik]

Çevrimiçi Üyeler Çevrimiçi Üyeler

186 Ziyaretçi, 2 Üye (104 Örümcek)

Son 240 dakika içinde aktif olan üyeler:
genelcerrah, dizifilm izle, dizifilm forum, MSN (9), Google (3), EntireWeb, Baidu (91)

Bugün En Çok Çevrimiçi: 457. En Çok Çevrimiçi: 1.179 (23 Ağustos 2008, 00:08:04)